De succesfactor voor uw risicomanagement.

Wij geloven dat risicomanagement succesvoller ingezet moet worden. Met de software en diensten van RiskChallenger wordt risicomanagement interactiever, visueler en simpeler. De software is uniek in zijn eenvoud, kracht en functionaliteiten. Onze dienstverlening is bekwaam, efficiënt en betrokken.

Verbeter de kwaliteit van de uitkomsten, verhoog het plezier tijdens risicosessies en til je risicomanagement naar een hoger niveau!

Bannerfoto InfraTech `Registreer Nu` op de website.

Van verplichting naar resultaat

RiskChallenger ontwikkelt, beheert en vermarkt specialistische software en diensten op het gebied van communicatief risicomanagement. Hiermee worden risico’s vertaald naar effectieve beheersing en verhef je het risicodossier van verplichting naar meetbaar resultaat. RiskChallenger ondersteunt op gebruiksvriendelijke manier de risicomanager in het voeren van het gesprek over de juiste risico’s, 
op het juiste moment.

"We hebben in de corona-tijd een aantal apps geprobeerd om thuis te brainstormen tijdens een risicosessie. Geen enkele mag in de schaduw staan van de brainstorm functie van Riskchallenger. Wij zijn nog nooit zo snel van een functie overtuigd geraakt"

Adviseur Integrale Projectbeheersing Avecode Bondt

"Dit was de eerste keer dat ik ECHT het gevoel het met risicomanagement bezig te zijn! Ik ga direct aan de slag met enkele beheersmaatregelen"

Manager Planstudies Rijkswaterstaat

"RiskChallenger werkt intuitief en prettig!"

Managing consultant ingenieurs- en adviesbureau

"Leuke update! Light mode ziet er erg goed uit!”

Adviseur Risicomanagement ProRail

"Innovation and fun are at the core of what we are. With Risk Challenger we found a great way to translate these values in our Risk Management process and create great engagement in the business.”

“De software bevalt bij iedereen erg goed. De discussies worden inhoudelijk zelfs zo goed gevoerd dat we van 1 naar 3 sessies zijn gegaan, alleen al in de pilot-week”

Adviseur risicomanagementvan een grote aannemer

“Een genot om mee te werken en het zorgt ervoor dat teams risicosessies leuk vinden! Er wordt aan mij gevraagd: ‘We doen de sessie wel met RiskChallenger toch?”

Risicospecialist ingenieursbureau

“De grootste meerwaarde van RiskChallenger zit voor mij in de heldere scheiding tussen oorzaken en gevolgen en de beheersmaatregelen.”

Risk Engineer Van Oord

Interactief risicomanagement

Lange, saaie risicosessies en een gebrek aan interactie behoren tot het verleden. Stap af van onoverzichtelijke tabellen en betrek jouw team op een interactieve manier bij de beheersing van risico’s. Verleg de focus naar de dialoog met relevante spelers over potentiële risico’s door het toepassen van communicatief risicomanagement. Deze methode is wetenschappelijk effectief gebleken en helpt om faalkans en -kosten te verkleinen. Zo komt risicomanagement tot leven in jouw organisatie én worden risicosessies weer interessant.

Doe De Risicocheck!

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf scoort op het gebied van communicatief risicomanagement? Wij houden niet van de lastige termen en onbegrijpelijke zaken. Daarom hebben wij 10 simpele vragen aan jou! 

Vul onderstaande vragen in en krijg direct inzicht in het resultaat. Naast de uitkomst ontvang je gratis tips & tricks over waar verbeteringen mogelijk zijn in jouw risicomanagementproces.

De voordelen van RiskChallenger

Breed gedragen risico inventarisatie door interactieve sessies met wegingsfactoren

Maakt relaties inzichtelijk tussen
oorzaken, gevolgen en maatregelen

Advies en ondersteuning van
risicomanagement experts

Breng focus en inspiratie in risicosessies

Plaatsonafhankelijke deelname op eigen apparaat

Maandelijkse software updates