Over RiskChallenger

RiskChallenger is een innovatieve, deskundige en betrokken organisatie. Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie risicomanagement beter uit te voeren met de beschikbare technologieën van vandaag de dag. Voortdurend zoeken we verbeterslagen om onze grenzen te verleggen.

Binnen het bedrijf is er een hoop ruimte voor zelfontplooiing en eigen inbreng.  De ruimte om passie of persoonlijke interesse na te streven creëert ruimte voor innovatie. Op die manier blijft de organisatie, software en ons klantenbestand zich in verschillende richtingen ontwikkelen.

Gezellige teamuitjes bij RiskChallenger

Met Enschede en Amersfoort als uitvalsbasissen komen de collega’s uit het hele land. De unieke combinatie van bedreven in-house developers en ervaren risicomanagers zorgt ervoor dat wij uiterst deskundig en snel kunnen ontwikkelen.

En dat doen we graag! Het RiskChallenger team wordt gebonden door een gedeelde passie voor risicomanagement. De toewijding van het team maakt ons van nature betrokken bij al onze projecten in zowel software als service.

Naast het risicomanagement zorgen we er ook voor dat er genoeg tijd is voor ontspanning en teambuilding. Zo spelen we geregeld een potje ping-pong in de pauze en hebben we eens per kwartaal een team-uitje en een sportieve middag. Lijkt dit je wat, en zou je graag ons team willen versterken? Kijk dan eens bij onze vacatures.